Volg ons
  • Nieuwbouw projecten
  • Persoonlijk plan
  • Mogelijkheden tot koop en huur

Nieuwbouwproject in Destelbergen

Heeft u een nieuwbouwproject in Destelbergen dat u graag te koop wilt zetten? Dan helpen wij u bij Immo09 graag verder. Onze ervaren medewerkers verlenen een persoonlijke dienstverlening waarbij we het maximale uit uw pand halen. Via persoonlijke afspraken en telefonische gesprekken bent u altijd geïnformeerd over alle mogelijkheden. Op die manier verloopt de verkoop van het nieuwbouwproject in Destelbergen zo vlot mogelijk.

kantoor zeebrugge

Nieuwbouwproject op de markt brengen in Destelbergen

Voor een nieuwbouwproject dat u wilt verkopen in Destelbergen komen onze vastgoedmakelaars graag even langs om de waarde te bepalen. Onze medewerkers beschikken over de kennis en vaardigheden om een accurate schatting te maken en stellen vervolgens samen met u een persoonlijk plan op. Daarin kijken we naar de mogelijkheden om uw huis of appartement te maximaliseren in waarde. Daarna kijken we naar het maken van een goede marketingcampagne waarbij we zowel sociale media als flyers gebruiken om een zo groot mogelijk bereik te behalen.

kantoor kuurne

Contacteer ons om een afspraak te maken

Wilt u uw nieuwbouwproject in Destelbergen te koop aanbieden? Twijfel dan zeker niet om een afspraak bij ons te maken. Neem contact met ons op door te bellen naar 09/27.36.999 of door een e-mail te sturen naar info@immo09.be en vraag een offerte aan of stel al uw mogelijke vragen.

Bekijk ook deze woningen