Volg ons
  • Nieuwbouw projecten
  • Persoonlijk plan
  • Mogelijkheden tot koop en huur

Vastgoedmakelaar in regio Heusden en Sint-Amandsberg

Bent u op zoek naar een vastgoedmakelaar die actief is in Heusden en Sint-Amandsberg? Wees dan welkom bij Immo09 in Destelbergen. Wij beschikken over een team van ervaren en deskundige medewerkers die u gidsen in de vastgoedmarkt. Of u nu een woning wenst te verkopen of zelf naar een nieuw pand zoekt; de vastgoedmakelaars van ons immokantoor kunnen u ongetwijfeld helpen in uw zoektocht in regio Heusden en Sint-Amandsberg.
 

kantoor zeebrugge

Kopen in Sint-Amandsberg of Heusden via ons immokantoor

Als u een van de vastgoedmakelaars van ons immokantoor wenst in te schakelen bij de verkoop van uw pand in Sint-Amandsberg of Heusden, bieden we een persoonlijke dienstverlening aan. Zo kijken wij altijd pand per pand en stellen we een uniek strategisch plan met u op. Hierbij kijken we naar de waarde van uw huis of appartement en identificeren we eventuele manieren om deze te maximaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan renovatiewerk of onderhoud. Dankzij de actuele kennis van de medewerkers van ons immokantoor bieden ze informatie aan die vooral nuttig is op de specifieke markten van Heusden en Sint-Amandsberg. Zo maken we gebruik van een uitgebreide marketingcampagne met publicaties online en in print om het bereik zo groot mogelijk te maken. Op die manier wordt uw zoekertje snel gevonden door potentiële kopers.
 

Kopen in Sint-Amandsberg of Heusden via ons immokantoor

Als u eerder zelf op zoek bent naar vastgoed in Sint-Amandsberg of Heusden, kunnen de vastgoedmakelaar van ons immokantoor in Destelbergen zeker helpen. Onze service is erop gericht om transparant en helder met u te communiceren aan de hand van telefonisch contact en afspraken in persoon. Zo horen we graag uw voorkeuren en wensen voor uw woning of ander soort pand. Deze criteria geeft ons een beeld van waar we precies naar moeten zoeken, zodat we u alleen maar relevante opties die te koop staan tonen.

kantoor kuurne

Neem contact met ons op voor meer informatie

Met de hulp van de vastgoedmakelaars van ons immokantoor vervullen we al uw vastgoedwensen. Reken daarom op de expertise van ons team en ontdek onze service op maat. Voor een afspraak of bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Contacteer ons via het telefoonnummer 09/27.36.999 of via het e-mailadres info@immo09.be.

Bekijk ook deze woningen
Appartement verhuurd in Sint-Amandsberg
Sint-Amandsberg Verhuurd
Woning verkocht in Sint-amandsberg
Sint-amandsberg Verkocht
Woning verkocht in Sint-amandsberg
Sint-amandsberg Verkocht