Volg ons
  • Nieuwbouw projecten
  • Persoonlijk plan
  • Mogelijkheden tot koop en huur

Appartement verkopen in omgeving Gentbrugge en Sint-Amandsberg

Zou u graag een appartement verkopen in de omgeving van Gentbrugge en Sint-Amandsberg? Bij Immo09 in Destelbergen beschikken we over specialisten die u graag helpen bij het verkopen van uw vastgoed. Dankzij onze persoonlijke service richten wij op uw specifieke wensen en voorkeuren en zorgen we ervoor dat dit proces zo aangenaam mogelijk verloopt. Laat ons daarom helpen uw appartement te verkopen in Gentbrugge of Sint-Amandsberg.

kantoor zeebrugge

Een appartement verkopen in Gentbrugge of Sint-Amandsberg met onze deskundige hulp

Als u onze hulp inschakelt bij het verkopen van een appartement of huis in Gentbrugge of Sint-Amandsberg, bieden wij een goede opvolging aan. Met persoonlijke ontmoetingen en telefonisch contact zorgen we voor een heldere communicatie over uw pand. Zo komen we graag even langs om een waardebepaling te doen en een accurate schatting te maken van de prijs. Vervolgens stellen we een persoonlijk plan op maat van uw vastgoed op; of u nu beschikt over een nieuwbouwproject of een ouder pand. Zo kijken we naar eventuele methodes om de waarde te maximaliseren, zoals een renovatie. Tenslotte maken we gebruik van een uitgebreide marketingcampagne waarbij we zowel online als in print zoveel mogelijk mensen bereiken.

kantoor kuurne

Maak vandaag nog een afspraak bij ons

Wilt u op onze hulp rekenen bij het verkopen van uw appartement in Gentbrugge en Sint-Amandsberg? Dan neemt u het best zo snel mogelijk contact op met onze medewerkers te Destelbergen. Contacteer ons door te bellen naar 09/27.36.999 of door een e-mail te sturen naar info@immo09.be.

Bekijk ook deze woningen
Appartement verkocht in Gentbrugge
Gentbrugge Verkocht
Appartement verkocht in Gentbrugge
Gentbrugge Verkocht
Appartement verkocht in Gentbrugge
Gentbrugge Verkocht