Volg ons
  • Nieuwbouw projecten
  • Persoonlijk plan
  • Mogelijkheden tot koop en huur

Huis verkopen in Destelbergen

Wilt u uw huis verkopen in Destelbergen? Het team van Immo09 helpt u graag verder! Op basis van onze persoonlijk gerichte service weten wij altijd het maximale uit uw pand te halen. Dankzij de kennis en ervaring van onze medewerkers geniet u van een vlotte samenwerking. Toon uw huis aan ons team wanneer u uw woning wilt verkopen in Destelbergen en wij zorgen dat potentiële kopers snel bij u terechtkomen.

kantoor zeebrugge

Uw huis aan het maximale verkopen in Destelbergen

Wanneer u uw huis in Destelbergen gaat verkopen, is het belangrijk om eerst de waarde van uw woning te laten bepalen. Samen met een van onze medewerkers gaat u rond in het pand en op basis van een aantal analyses maken we een nauwkeurige schatting. Vervolgens werken we een persoonlijk plan uit op maat van uw pand en kijken we naar mogelijkheden om de waarde te maximaliseren. Om uw huis of woning in Destelbergen succesvol te verkopen, is het belangrijk om vele communicatiekanalen te gebruiken. Zo werken we online met sociale media, maar ook in print met flyers om zoveel mogelijk potentieel geïnteresseerden te bereiken. Op die manier proberen we de verkoopperiode zo kort mogelijk te houden. Niet alleen in Destelbergen, maar eveneens in andere regio’s zoals Heusden en Gentbrugge helpen we u bij het verkopen van uw woning.

kantoor kuurne

Neem contact op met onze enthousiaste medewerkers

Wanneer u uw huis wilt verkopen in Destelbergen, doet u best beroep op ons team van ervaren medewerkers bij uw woning. Maak een afspraak bij ons op kantoor om alvast een eerste gesprek aan te gaan en meer te ontdekken over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 09/27.36.999 of via het e-mailadres info@immo09.be.

Bekijk ook deze woningen