Volg ons
  • Nieuwbouw projecten
  • Persoonlijk plan
  • Mogelijkheden tot koop en huur

Appartement te koop in Destelbergen

Zoekt u naar een appartement dat te koop staat in Destelbergen? Dan helpen wij u bij Immo09 graag verder. Via onze persoonlijke service gaan we gericht op zoek naar het appartement dat het beste past bij uw wensen en verzoeken. Op basis van persoonlijke ontmoetingen en telefonisch contact behouden we een heldere communicatie tijdens het proces. Vind hier uw ideale appartement dat te koop staat in Destelbergen.

kantoor zeebrugge

Een appartement te koop zetten in Destelbergen

Wilt u zelf een appartement te koop zetten bij ons immokantoor in Destelbergen? Dan geniet u van een gerichte ondersteuning bij dit proces. Zo bedenken we samen met u een persoonlijk plan over hoe we dit het beste aanpakken en hoeveel uw pand nu precies waard is. Misschien zien we wel de gelegenheid voor een renovatie om nog meer uit uw pand te halen. Vervolgens zetten we een uitgebreide marketingcampagne op waarbij we zowel online als in print promoten. Dat geldt niet alleen voor appartementen, maar ook voor huizen of andere panden in de omgeving van Destelbergen.

kantoor kuurne

Contacteer ons voor meer informatie

Of u nu op zoek bent naar een appartement dat te koop staat in Destelbergen of zelf een pand wenst te verkopen; onze specialisten helpen u graag verder. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 09/27.36.999 of het e-mailadres info@immo09.be om een offerte aan te vragen.

Bekijk ook deze woningen