Volg ons
  • Nieuwbouw projecten
  • Persoonlijk plan
  • Mogelijkheden tot koop en huur

Ons gespecialiseerde immokantoor in Destelbergen

Wanneer u op zoek bent naar vastgoed, biedt ons immokantoor Immo09 in Destelbergen een service aan die u zonder twijfel helpt. Onze vastgoedmakelaar in Destelbergen luistert namelijk allereerst naar uw wensen en verzoeken en gaat op basis daarvan aan het werk. Via persoonlijke opvolging communiceren we regelmatig met u op een heldere manier. Op die manier regelt u alle zaken omtrent vastgoed probleemloos bij ons immokantoor in Destelbergen.

kantoor zeebrugge

Verschillende diensten als immokantoor in Destelbergen

Of u nu op zoek bent naar vastgoed of uw eigen woning op de markt wilt zetten; wij als vastgoedmakelaar in Destelbergen helpen u in beide gevallen verder. Wanneer u uw woning wenst te verkopen, maken we vanuit ons immokantoor in Destelbergen een persoonlijk plan op. We bekijken uw specifieke pand en denken mee over verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een renovatie. Dat geldt niet alleen voor Destelbergen, maar eveneens andere regio’s zoals Gentbrugge, Sint-Amandsberg en Heusden. Als we samen met u tot een overeenkomst komen, beschikken we als vastgoedmakelaar in Destelbergen over uitgebreide mogelijkheden om een goede marketingcampagne op te zetten – zowel online via sociale media als in print via flyers. Op onze ‘Te Koop’-pagina ontdekt u wat wij aanbieden voor potentiële kopers.

kantoor kuurne

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

Bij ons immokantoor in Destelbergen zorgen we ervoor dat u het meeste haalt uit uw vastgoed. Ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers staat hierin altijd voor u klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, zodat u samen met een vastgoedmakelaar van ons kantoor in Destelbergen een persoonlijk plan opstelt. Bel hiervoor naar 09/27.36.999 of stuur een e-mail naar info@immo09.be.

Bekijk ook deze woningen